Byparken tager form

Mens vi andre har daset i solen, holdt ferie og slappet af, har en lille gruppe ihærdige Frøslev-borgere fået tegningerne af byparken til at blive til virkelighed. Nu ligner området foran skolen efterhånden en rigtig park!

Allerede i foråret, blev de første spadestik bogstavelig talt taget til det, der nu er ved at være den færdige bypark foran skolen i Frøslev. Der blev der sat en hæk rundt om området. 

De fleste i den borgergruppe, som har taget ansvaret for byparken, var efterhånden ved at være ret utålmodige efter at komme videre med arbejdet. Legeredskaberne var for længst bestilt, kommet hjem og stod i en garage. Der var kun den “lille” forhindring, at kommunen skulle overholde deres del af aftalen og anlægge en sti fra Elsøvej op til indgangen ved caféen/gymnastiksalen.

Med hjælp fra borgerforeningens formand Anne Marie Vad, blev der lagt pres på kommunen, som mildest talt var temmelig svære overhovedet at få i tale. Med masser af tålmodighed og en del standhaftighed lykkedes det endelig, og da stien var på plads, gik der ikke lang tid, før arbejdsgruppen var i arbejdstøjet og i gang med det hårde arbejde over flere weekender.

Borgergruppen som har ansvaret for parken består af Verner Jensen, Søren Peter Kristensen, Jørgen Ibsen, Chresten Mark, Tina Noppenau og Karina Nielsen, men der er flere uden for gruppen, som har været i gang og givet en god stærk arm med!

 

 

Uden mad og drikke… Det er vist tiltrængt og velfortjent med en pause og lidt koldt at drikke!

 

Efterhånden er det kun det allersidste stykke stakit ud mod vejen, som mangler at blive sat, og der er op til flere gange set børn på legeredskaberne. Mon ikke, borgerne i fremtiden kommer til at bruge parken endnu mere, om man er til leg, motion, snak eller lidt koldt at drikke?

En så fin park fortjener en indvielse og det sker søndag den 3. september fra 13.00-17.30. Man må håbe, at hele Frøslev og omegnen bakker op ved at komme og deltage, for de har sandelig fået en dejlig gave til byen.